Korona tiedote
16.3.2020 18:43 Uutiset / Pääsivusto

Keski-Pohjanmaan urheiluakatemia siirtyy omatoimiseen harjoitteluun

Keski-Pohjanmaan urheiluakatemia siirtyy omataoiseen harjoitteluun 16.05.20 alkaen.

Liikuntapaikat ja koulut suljetaan valtioneuvoston päätöksellä 17.03.20 alkaen. Keski-Pohjanmaan urheiluakatemian harjoitukset toteutetaan toistaiseksi omatoimisesti ja yhteiset harjoitukset lopetetaan.

Keski-Pohjanmaan urheiluakatemian valmentajat velvoitetaan seuraamaan ja ohjaamaan omatoimisen harjoittelun toteutusta.

Kurssisuoritusten varmistamiseksi jokaisen akatemiaurheilijan on kirjattava omatoimisten harjoitusten sisällöt ja jakson päätteeksi toimitettava kirjaukset valmentajalle ja koordinaattorille.

"Ohjattujen harjoitusten loppuminen ei kuitenkaan tarkoita harjoittelun lopettamista. Akatemia haluaa myös kunnioittaa valtioneuvoston, perheen, seuran ja lajiliiton suosituksia", toteaa Keski-Pohjanmaan urheiluakatemian koordinaattori Timo Virolainen.

"Valmentajat laativat tarvittaessa harjoituksen ssisällöt, joissa suoria ihmiskontakteja ei synny ja harjoittelu keskittyy henkilökohtaisten ominaisuuksien kehittämiseen turvallisissa olosuhteissa joko ulkotiloissa tai kotona. Näillä suojaamistoimenpiteillä pyritään myös välttämään urheilijoitten lähipiirin altistuminen virukselle" jatkaa Virolainen.

Akatemia seuraa tilanteen kehittymistä seuraamalla viranomaisten linjauksia. Mahdollisista muutoksista informoidaan akatemian tiedotuskanavien kautta.

Tarvittaessa ota yhteys koordinaattoriin ja valmentajaasi.

Timo Virolainen 044-7809152 tai timo.virolainen@kepli.fi


   
Lisää uutisia
Keski-Pohjanmaan Urheiluakatemia
Kategoriat