Timo Virolainen jatkaa urheiluakatemian koordinaattorina
Julkaistu: 11.08.2017 00.00

Timo Virolainen jatkaa urheiluakatemian koordinaattorina

Kokkolassa Keski-Pohjanmaan Urheiluakatemian koordinaattorina vuodesta 2009 saakka toiminut Timo Virolainen jatkaa akatemian koordinaaattorina toiminnan siirtyessä Kokkolan kaupungilta Keplin vastuulle kaksivuotiseksi kokeilukaudeksi 2017-2019.

Keplin johdolla ja Virolaisella on yhteinen halu kehittää akatemian toimintaedellytyksiä edelleen lähivuosina. Kokkolan kaupungin kanssa tehty sopimus luo kehittämiselle hyvät edellytykset.

Kepli on kesän aikana neuvotellut ja tehnyt kaksivuotiset valmennussopimukset akatemian aamuharjoituksien toteuttamisesta salibandyseura Kokkolan Nibacoksen ja Edustus Hermeksen kanssa, joilla on tarjota akatemialle ammattivalmentajan laadukasta osaamista ja kokemusta. Jukka-Pekka Kinnunen toimii akatemiassa salibandyvalmentajana ja Juuso Laakso jääkiekkovalmentajana.
Akatemian toiminta konkretisoituu eri lajien aamuharjoitteluna maanantai-, keskiviikko- ja perjantaiaamuisin. Ohjattua valmennustoimintaa on viikkotasolla 6 tuntia. Urheikluakatemiaan valitut saavat syksyn aikana kuvallisen akatemiakortin, johon kuuluu erilaisia etuja ja alennuksia.
Ainakin Nibacoksen ja Hermeksen kotipeleihin akatemian urheilijat pääsevät korttia näyttämällä maksutta.

Työplus tarjoaa uutena yhteistyökumppanina akatemiaurheilijoille terveydenhoito- ja lääkäripalveluja. Asiasta tiedotetaan akatemialaisille infotilaisuuksissa lähiviikkoina.

Keski-Pohjanmaan Urheiluakatemia saa toimintaansa toiminta-avustusta Opetus- ja kulttuuriministeriöltä. Päärahoituksesta vastaa tällä hetkellä kuitenkin Kokkolan kaupunki.

Lisätietoja: Petri Harsunen, aluejohtaja , Keski-Pohjanmaan Liikunta , petri.harsunen(a)kepli.fi, 0400-365 607

Seuran uusimmat